1 maand gratis in de Cloud!

Het is u ongetwijfeld niet ontgaan dat het werken in de Cloud steeds grotere vormen aan gaat nemen en vraagt u wellicht af……

  • Wat houdt het nu precies in, werken in de Cloud??
  • Is het alleen geschikt voor grote bedrijven?
  • Is mijn data wel veilig?
  • Kan ik altijd & overal bij mijn data?
  • Wat kost het?

 

In April & mei van dit jaar hebben we speciaal voor de Financiële Sector een actie waarin we uw bedrijf gratis en geheel vrijblijvend gedurende 1 maand,
kennis willen laten maken met de Cloud en ons bedrijf Umbrella Hosting.
Wij geloven namelijk dat als u het zelf ervaart, u snel overtuigd zult zijn van de kwaliteit van onze diensten en de meerwaarde van onze service.

Eén van onze klanten Iris Corporate Finance uit Capelle aan den IJssel, maakt sinds enkele jaren gebruik van onze diensten (Cloud, telefonie & internetverbindingen)
Hoe zij dit ervaren kunt u hier teruglezen.

U krijgt van ons gedurende 1 maand, gratis het“ Bureaublad in de Cloud”  inclusief een ervaren IT-er die u in duidelijke en in begrijpbare taal zal uitleggen hoe alles werkt,
wat de kosten zijn en tevens het e.e.a. voor u zal inrichten voor de test periode.

Na deze testperiode bepaald u zelf of u geintreseerd bent, of toch niet.
Er zitten dus geen addertjes onder het gras.

Met bureaublad in de Cloud, kunt u op elke pc of Mac, laptop, tablet of smartphone inloggen op hetzelfde bureaublad.
U heeft altijd uw bestanden en werkomgeving tot uw beschikking, maar ook  Office 2016 (Outlook, Word, PowerPoint en Excel).
Uw gegevens staan veilig opgeslagen in 3 Nederlandse datacenters, waardoor u zeker bent dat ze niet kwijt kunnen raken als uw server of computer crasht.
Ook bij onverhoopte diefstal van uw laptop of pc is er niets aan de hand. Uw gegevens staan immers op onze beveiligde Cloud omgeving en niet fysiek op uw laptop.
Omdat wij weten dat ICT voor u vaak als een doolhof wordt ervaren krijgt u er ook nog eens gratis een ervaren IT-er bij, die u uitlegt hoe alles werkt en die u helpt bij het inrichten van uw testomgeving.

Kortom, wat houdt u tegen???

Bent u geintreseerd? Neem dan contact met ons op via tel. 0182-882124 of per e-mail info@umbrellahosting.nl